Search This Blog

Thursday, March 6, 2008

TURKMAN FAMILY SMILED WITH FENERBAHCE..



Dear Friends, the news about my long time friend Dr.Renan Turkman, His mom, long time Fenerbahce Club member(one of the oldest female member) and also Club's High Councel member Dr. Suheyla Turkman, was visiting his dear son in Rochester,New York.

Dr. Renan Turkman chocked on a piece of meat back in 2001.

It has been seven years, mom, still waiting for miracle from God (Allah) so his son could wake up some day!....

On Tuesday, After Fenerbahce made history , she was smiling for his son Renan Turkman...Because, He was also rapid Fenerbahce fan...and was know as "KALAMIS ABI" on famous Fenerbahce fan web site Antu.com

Please read my article in HurriyetUSA.com...

Sorry...It is in Turkish.....

Türkmanlar Fenerbahçe ile güldü

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı ABD'de hastanede olan acılı anneye moral oldu.



Ahmet TURGUT / ROCHESTER

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün en eski kadın üyelerinden aynı zamanda kulübün Yüksek Divan Kurulu üyesi olan Doktor Süheyla Türkman, Fenerbahce'nin salı akşamı Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol takımı Sevilla'yı elerken yaşattığı tarihi sevinci, ABD'de hastanede tedavi gören ve kendisi gibi koyu Fenerbahçeli olan oğlu Doktor Renan Türkman'ın yanında yaşadı.

Yılda iki sefer oğlunu ziyarete gelip uzun zaman yanında kalan acılı anne, Fenerbahçe'nin başarısıyla biraz güldü.

2001 yılının Mart ayında yemek yerken boğulan ve o zamandan beri hastanede olan Doktor Renan Türkman da, Fenerbahçe taraftarlarının sitesi Antu.com'da, "Kalamış Abi" takma isimiyle tüm Fenerbahçelilerin yakından tanıdığı bir isim. Antu.com, Renan Türkman'ın adına özel bir forum sayfası açmıştı.

New York Eyaleti'nin Rochester Kenti'nde RIT Üniversitesi'nde 1984 yılından beri öğretim üyeliği yapan Doktor Renan Türkman'ın adına, çalıştığı okul bir burs açmış ve her sene öğrencilere Renan Türkman Bursu vermeye başlamıştı.



Doktor Renan Türkman'ın başucunda Fenerbahçe forması asılı yatağı


Fenerbahçe'nin bu tarihi mutluluğunu oğlunun yanında beraber yaşamanın sevinci içinde olan anne Doktor Süheyla Türkman, oğlunun sağlığına tekrar kavuşmasının ümidiyle yaşadığını söylerken, "Allah'ın bir gün bana o büyük mutluluğu da yaşatacağına inanıyorum" dedi.

http://www.hurriyetusa.com/haber/haber_detay.asp?id=14791

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. As much as I hated Fenerbahce winning, as least something good has come out of it. Get well soon.

    ReplyDelete